[:nl]Zomervakantie in Winterberg - Vakantiehuisje Winterberg

Zomervakantie in Winterberg

Of je nu op zoek bent naar een actieve of juist ontspannen vakantie, tijdens de zomervakantie in Winterberg is er van alles te beleven én het is slechts 3 uurtjes rijden.

Wandelen

Winterberg heeft een prachtige omgeving. Of het nu herfst, winter, lente of zomer is, een wandeling in het prachtige Winterberg is een echte aanrader. Van een kleine wandeling van 1,5 kilometer tot stevige afdalingen en lange routes, er is voor elke wandelaar wat wils. Lees in ons blog ‘wandelen in Winterberg‘ alles over de wandelroutes die Winterberg rijk is.

Mountainbiken

30 rode, blauwe en zwarte routes met een totale lengte van 1140 kilometer en 22000 hoogtemeters; dat is het Bikepark in Winterberg. Ben jij een échte durfal? Dan moet je hier eens zijn geweest. Ook voor degene die het wat rustiger aan wil doen biedt het Bikepark de optimale omstandigheden. Het Bikepark heeft zelfs een lift, waar je met je fiets mee naar boven kunt.

Klimbos

In 2008 is op de Erlebnisberg Kappe het Kletterwald geopend. Dit klimbos kent verschillende parcoursen, voor jong en oud en voor minder-ervaren tot ervaren klimmers. Klimmen, klauteren, balanceren en afdalen op de kabelbanen is hier aan de orde van de dag. Met een goede uitrusting en uitleg vooraf ga je een spannend avontuur tegemoet. Lees alles over het Kletterwald.

Panoramabrug

Deze wandelbrug is 400 meter lang en biedt een prachtig uitzicht over Winterberg. De brug kent ook een klimparcours, voor de wandelaars die op zoek zijn naar net wat meer uitdaging.
Speciaal voor de kinderen is er het belevenisbos. Je komt er via de glijbaan of trap aan het einde van de brug. Het belevenisbos is een route door het bos met verschillende speeltoestellen en informatieborden zodat ze alles te weten komen over Winterberg en haar natuur.

Rodelbaan

Onder de panoramabrug in Winterberg is de start van de 700 meter lange rodelbaan. Langzaam wordt je omhooggetrokken en eenmaal boven ga je via scherpe bochten en steile afdalingen naar beneden. Deze rit zit je in een los karretje, dat betekent dus af en toe remmen.

Waterski en wakeboard

Sinds 2014 kent Winterberg een waterpark. Waar je in de winter in Winterberg kan skiën en snowboarden kan je er vanaf nu in de zomer waterskiën en wakeboarden.

Boek een zomervakantie in Winterberg

Waar wacht je nog op? Boek je zomervakantie in Winterberg bij Vakantiehuisje Winterberg!
PS: Like onze Facebook-pagina en ontvang 5% korting op uw verblijf.[:]