Meivakantie in WinterbergZomervakantie in Winterberg - Vakantiehuisje Winterberg

Voordat je het weet staat de meivakantie weer voor de deur! Zoek je nog een leuke invulling voor de meivakantie? Wat dacht je van Vakantiehuisje Winterberg?! Op slechts 3 uurtjes rijden ben je er even helemaal uit! Winterberg staat bekend om de wintersportactiviteiten, maar in het prachtige Sauerland is het 365 dagen per jaar vakantie. Er is van alles te beleven, voor jong en oud!

Wandelvakantie

Winterberg kent oneindig veel wandelroutes. De vele heuvels van het Sauerland met uitgestrekte bossen en velden lenen zich uitstekend voor een prachtige wandelvakantie.
Het gebied heeft vele goed gemarkeerde wandelpaden en wandelroutes in diverse afstanden. Elke dag kunt u genieten van weidse panorama’s en prachtige beekjes. Leuk om te weten: veel wandelroutes starten vlak voor de deur van Vakantiehuisje Winterberg.

Fietsvakantie

Ook als je van fietsen houdt, heeft het Sauerland een zeer gevarieerd aanbod: fietsliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de zogenaamde Bike Arena, die zich uitstrekt over de gemeenten Winterberg, Willingen, Schmallenberg, Olsberg, Medebach, Hallenberg, Eslohe en Brilon. Het gebied heeft 37 fietsroutes met een totale lengte van maar liefst 1400 kilometer. Heuvels en dalen, wouden en veel groen volgen elkaar op in dit heerlijke landschap. Wist je trouwens dat je met je fiets gebruik kunt maken van de skiliften? Winterberg doet er alles aan om het je naar de zin te maken!

Nog veel meer te beleven

Altijd al eens willen waterskiën? Winterberg biedt je de mogelijkheid. In de Hillebachsee, net even buiten het gezellige stadje, kun je naar hartelust op de skies staan. Zin in nog meer avontuur? Ga met een speedbuggy (een driewieler zonder rem!) in een noodgang van de pistes af. Liever op bezoek bij een bekende bierbrouwerij? Ga vanuit Winterberg met de bus naar de Warsteiner brouwerij. Of ontdek het grootste en mooiste grottenstelsel van Duitsland: de Atta-Höhle. Boek je je vakantie bij Vakantiehuisje Winterberg, dan krijg je gratis de Sauerlandcard. Daarmee reis je gratis met bus en trein naar allerlei bestemmingen in Hochsauerland. Bovendien krijg je op vertoon van de Sauerlandcard flinke kortingen bij tal van recreatieparken, musea en sportaccommodaties.

Met korting tijdens de meivakantie in Winterberg verblijven?

Wil je in de meivakantie naar Winterberg? Like onze Facebook-pagina en ontvang 5% korting op je verblijf.
Boek snel en kom naar Vakantiehuisje Winterberg.[:]