Kerstvakantie Winterberg

Vakantiehuisje Winterberg - skipas

Kerstvakantie Winterberg – wintersport

Kerstvakantie, voor velen de leukste tijd van het jaar! Witte vlokken die naar beneden dwarrelen, eindeloos witte bergtoppen, warme chocolademelk met slagroom en de open haard aan. Kortom: volop genieten van het winterseizoen. En waar kan je dat beter dan in… Winterberg natuurlijk! De Skiliftkarussell van Winterberg bestaat uit 27,5 kilometer pistes verdeeld over 7 bergen met in totaal 34 afdalingen. En met de sneeuwzekerheid is er gegarandeerd sneeuwplezier voor iedereen!

Kerstvakantie Winterberg – sneeuwzekerheid

Inderdaad, dat lees je goed: sneeuwzekerheid! De sneeuwkanonnen in Winterberg zorgen elk jaar voor sneeuwzekerheid van half december tot half maart! Gegarandeerd ski-, rodel- en snowboardplezier dus! Neem je wintersportkleding en toebehoren zelf mee of huur deze bij de naastgelegen verhuur zaken.

Kerstvakantie Winterberg – appartementen met stalling

Onze appartementen komen met een stalling waarin de skilatten en snowboards geplaatst kunnen worden, handig want zo heb je hier geen last van in het appartement zelf. Het zijn ruime appartementen en werkelijk van alle gemakken voorzien: LCD-TV via satelliet, DVD-speler met vele films, gratis Wifi en een keuken met Senseo, elektrische oven en magnetron.
Ben jij deze kerstvakantie in Winterberg te vinden? Boek nu voordelig één van onze appartementen.

Contact

Wil je meer weten over het prachtige Winterberg, wat je hier allemaal kan doen of over onze vakantiehuisjes? Bel met +31(0)73-6570438 of mail naar info@vakantiehuisjewinterberg.nl.
Kerstvakantie Winterberg, we hopen je binnenkort te mogen ontvangen.