Bospark ‘Helletal’ & Kuurpark Winterberg

Helletal Winterberg - Vakantiehuisje WinterbergHet thema-uitje van de maand brengt ons vandaag op een bijzondere locatie, net buiten het centrum van Winterberg: Bospark ‘Helletal’ & Kuurpark Winterberg.

In het Kuurpark van Winterberg vind je de start van het ravijnen- en bruggenpad door het ‘Helletal’. Bospark ‘Helletal’ staat bekend om zijn diep uitgesleten dalen langs loof- en naaldbomen, kronkelende beekjes en watervallen. Via het ‘Bodenmeer’ keer je terug naar het Kuurpark.

In het Kuurpark in Winterberg draait het allemaal om muziek, cultuur en ontspanning. Hier is van alles te beleven voor jong en oud. Zo vind je er Kneipp-baden, een kinderspeeltuin, een midgetgolfbaan, een Mens-Erger-Je-Niet- en een openluchtschaakspel, biljart-golf en nog veel meer.

Bezoek Bospark ‘Helletal’ en Kuurpark Winterberg: Am Kurpark 4, 59955 Winterberg. Onze appartementen bevinden zich op zo’n 10 minuten afstand van dit park, middenin het centrum van Winterberg! Boek een weekend, midweek of week en ontdek de mooiste plekjes van Winterberg.